Izvor: Informer.rs
19.10.2023 u 12:48
0

ISPLIVALA ISTINA POSLE 20 GODINA: Čuveni hit Britni Spirs posvećen je abortiranoj bebi

Džastin Timberlejk baš i nije dobar momak kakvim smo ga svi smatrali

Memoari pop ikone Britni Spirs još nisu ni objavljeni, a već su najprodavanija knjiga na platformi Amazon u SAD.

Autobiografija čuvene pevačice nosi naziv „Žena u meni“(The Woman in Me), a nekoliko odlomaka koji su dospeli do javnosti izazvali su opšti haos i rekonstrukciju mnogih događaja popkultur s početka 2000ih.

Naime, svima je poznata veza pevačice sa kolegom Džastinom Timberlejkom, a po najnovijim informacijama koje dobijamo iz Britnine autobiografije, Džastin nije lik za kakvog smo ga smatrali.

@rcjingco #rcnatics🔥 #britneyspears #britneyspearsabortion #trend #trending #learnitontiktok #everytime ♬ original sound – 𝐑𝐂 𝐙𝐨𝐫𝐄𝐋

Pored toga što je obelodanjeno da ju je prevario sa „jednom poznatom osobom, koju neće da imenuje jer sada ima porodicu“(kako se navodi u knjizi), u memoarima je objavljena još šokantnija informacija. Naime, Britni je ostala trudna sa Džastinom, ali je došlo do abortusa, jer „Džastin nije bio spreman da bude otac“.

Fanovi ovog para godinama su mislili da je Britni kriva za krah ljubavi, ne znajući ove detalje o Timberlejku. Dalje u memoarima, pevačica je priznala i svoje neverstvo, rekavši da se ljubila na nekoj žurki sa jednim od svojih igrača.

Megahit Spirsove „Everytime“ ponovo je broj jedan na listama širom SAD, jer su fanovi sada shvatili da taj tekst, kao i pesma i spot, nisu posvećeni Džastinu, nego nerođenoj bebi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter