Izvor: Telegraf
23.11.2023 u 17:58
0

ISPLIVALI DETALJI SA SNIMANJA „ZONE ZAMFIROVE“: Ćetković bio na pravim mukama, a evo zbog čega je pobesneo

Film je napravljen po istinitom događaju i važi za jedan od najgledanijih i najboljih domaćih ostvarenja u istoriji srpske kinematografije , ali neki detalji o njemu su tek sada su otkriveni.

Filmska priča „Zona Zamfirova“, reditelja Zdravka Šotre je snimljena po romanu Stevana Sremca, a radnja govori o tome kako se nekada u Srbiji živelo i volelo.

Film je napravljen po istinitom događaju i važi za jedan od najgledanijih i najboljih domaćih ostvarenja u istoriji srpske kinematografije , ali neki detalji o njemu su tek sada su otkriveni.

„KADA MI SE PLAČE, JA ZAPLAČEM“: Bojan „Leksington“ otvorio dušu o privatnom životu, evo šta je sve otkrio

Glavni glumac koji je tumačio lik kujundžije Maneta Vojin Ćetković , morao je ozbiljno da se potrudi da bi dobio ovu ulogu.

Vojin je nedavno otkrio do sada nepoznate detalje sa snimanja, pa priznao da je pobesneo zbog Zdravka Šotre.

Ćetković  je čak pohađao časove folklora.

– Šotra je u scenariju napisao za Maneta: “Vidi ovog, ovaj je pravi majstor kako igra”. Ja mu kažem: “Dobro, Šotra, kako ću ja ovo da odglumim?”, a on mi odgovara: “Idi na folklor” – otkrio je Vojin pa dodao da je svake večeri išao na časove i to kod nekog badže koji mu je dodelio da vežba komplikovano, starinsko kolo.

– Onda dođem posle 10 dana na snimanje i Šotra me pita: “Jesi li uvežbao kolo?”, a ja kažem: “Jesam”. Zatim Nikoli Đuričku i ostalima objasni šta treba da rade, i oni za 15 sekundi odigraju ono što sam ja 10 dana vežbao. Kažem sebi: “Nema veze, sada ću da pokidam”. I krene snimanje, i ja odigram – ispričao je Vojin u jednoj, pa dodao da je onda usledio šok:

 Odem do Šotre i kažem mu: “Daj mi da vidim kako sam odradio scenu”. On premota snimak i ja shvatim da je me je snimao do grudi. Kažem mu: “Jesi li lud? Svakog dana snimam 12 sati, nekada i više, a posle toga idem na folklor. Ne znam gde sam, budim se u pet ujutru, a ti mi ne snimiš noge”. Na to će on: “Ajde, bogati, videlo bi se da ne znaš, ovako se vidi da znaš- ispričao je Vojin.

Podsetimo, glumac neretko na Instagramu objavljuje trenutke kako iz privatnog tako i iz poslovnog života.

Tako je nedavno podelio fotografiju sa svojim kolegama, ali i sa bratom, kog javnost retko ima priliku da vidi.

Obojica se bave ribolovom, a ono što je sve iznenadilo je to da su kao „preslikani“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter