Izvor: Blic.rs
23.11.2023 u 17:09
0

„KADA MI SE PLAČE, JA ZAPLAČEM“: Bojan „Leksington“ otvorio dušu o privatnom životu, evo šta je sve otkrio

Frontmen grupe Leksington, Bojan Vasković i supruga Aleksandra, nedavno su krstili najmlađu ćerku Helenu.

– Uživali smo na krštenju, to su za mene posebni trenuci i najznačajniji. Osećao sam se taj dan baš ispunjeno. Taj dan nisam zaplakao, ali sam osoba koja ne krije emocije, kada mi se plače, ja zaplačem.

Bojan Vasković je otac troje dece, ali između svoje dece koju kao i svaki roditelj podjednako voli.

„MOJ DEČKO I JA“: Mirjana Karanović otkrila kako izgleda njen partner, podelila romantičnu fotografiju (FOTO)

– Ne bi mi ni palo na pamet da biram između dece, razni smo, ali ja nikada ne bih mogao tu da napravim razliku. Znam ponekad biti strog otac, ali mi ne ide od ruke. Trudim se po nekad, potrebno je. Ne znači da je supruga stroža, ja se trudim, ali mi ne ide od ruke.

Vasković je već dugo sa bendom na javnoj sceni, ali kako kaže nije dozvolio da ga bilo šta promeni.

– Ne znam kako najbliži gledaju na karijeru, mi smo obični ljudi, voleo bih da tako i ostane. Svi se oni raduju nekim mojim uspesima, tako je bilo i na početku, tako je i dan danas. Vole da prokomentarišu pesmu, to im se dopadne i to mi je drago – kaže on i dodaje da prednosti zbog toga što je javna ličnost nije imao.

– Nisam osoba koja voli neku vrstu protekcije, volim pravdu i za to da se izborim. Često me ljudi prepoznaju i progovorimo po neku lepu reč, svako voli nešto da čuje ali nema protekcija, moramo da budemo odgovorni.

Postoje trenuci kada mu je teško, pa mu tada nije lako da ispuni sve što javni život nosi.

– Postoje trenuci mnogo ih, sve više i više što je čovek stariji da mi te stvari budu teret. Prija mi nekad i mir, posebno sada više nego gužva. Stvar je i u tome koliko je čovek odmoran. Kada jesam, sve je lakše ali trudim se da ljudima izađem u susret koliko god mogu – iskren je pevač.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter