Izvor: KURIR.RS
13.05.2023 u 11:41
0

JEDNIM GESTOM ODUŠEVILA SUPRUGA! Mali znak pažnje, a Jovan ostao BEZ TEKSTA!

Marija Mikić, nedavno je na svet donela još jedno dete, malenog Miliju, pa je tako Đurđa sada dobila brata kojim je oduševljena.

 

Marija Mikić
FOTO: INSTAGRAM

Pevačica je aktivna na Instagramu i redovno kači trenutke svoje svakodnevnice ali i različite situacije sa suprugom sa kojim ne krije koliko je srećna.

Marija Mikić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Marija i Jovan važe za jedan od omiljenih parova, a njihova ljubav i osmesi plene i prenose pozitivnu energiju.

Ovoga puta, Marija je napravila još jedan gest koji nema cenu i krišom mu ubacila poruku ispod vrata kupatila dok se kupao, a Jovan se na društvenim mrežama pohvalio pažnjom svoje partnerke.

– Požuri sa kupanjem, nedostaješ mi – napisala je Marija.

Marija Mikić
FOTO: PRINTSCREEN

Ovo je samo jedna u nizu sitnica koju priređuju jedan drugom, ali je ov imala tu privilegiju da bude i objavljena oid strane ljubavnog para.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter