Izvor: KURIR/BLIC
12.06.2023 u 14:30
0

JELENA ĐOKOVIĆ PRIVKLA PAŽNJU NA NOVAKOVOM MEČU! Stajlingom svima oduzela dah: Evo šta je obukla žena najboljeg tenisera na svetu!

Novak Đoković igra protiv Kaspera Rudda finale Rolan Garosa, a njegova supruga Jelena podržava ga sa tribina. Kao i obično, Jelena je privukla veliku pažnju svojim elegantnim stajlingom.

 

Ona se pojavila sa ogromnim belim šeširom, dok je nosila pink bluzu, i bele pantalone, a kombinaciju je upotpunila sa sunčanim crnim naočarima. Svojim odabrom oduševila je sve prisutne, te je privukla veliku pažnju prisutnih na meču.

 

Iza nje su na tribinama i Novakovi roditelji, otac Srđan i majka Dijana, njihova deca, a kao Novakova podrška na tribinama je i fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Inače Jelena važi za damu od stila i svojim odevnim kombinacijama privlači pažnju gde god se pojavi. Ona uglavnom nosi svedene i elegantne kombinacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter