Izvor: Kurir.rs
03.10.2023 u 07:48
0

JK SE PONOVO OBRUŠILA NA ESTRADU: Novom izjavom SRUŠILA MREŽE, nikad surovije o kolegama: Ostavim vas na dva dana…

Jelena Karleuša više od mesec dana nalazi se u žiži javnosti, prvo zbog svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega", potom zbog besplatnog koncerta u Beogradu, a onda i zbog "peckanja" koleginica s estrade.

Nakon što je žestoko odgovorila Svetlani Ceci Ražnatović, udarila je na Lepu Brenu, a onda je na red došla i „kraljica bakšiša“ Tea Tairović.

Pevačica je zatim žestoko odgovorila tviterašima na zlurade komenatare, a preko Instagram profila se oglasila iz Dubija gde trenutno odmara i puni baterije za nove poslovne poduhvate.

„DANAS ŽALIMO NAŠU BRAĆU KOJU LOVE I UBIJAJU ALBANSKI TERORISTI“: Jelena Karleuša uputila JAKU poruku na DAN ŽALOSTI!

-Ja ne znam šta se dešava, ostavim vas na dva dana i odem da se odmorim od svega, mnogo sam radila celo leto i desi se Treći svetski rat – započela je Jelena, pa otpevala stihove svoje nove pesme „Euforija oko mojih storija“, a zatim nastavila:

-Ljudi polako, polako! Preterujete! Znam da su moji tvitovi bitniji od nečijih karijera, ali polako, biće sve u redu. Vraćam se brzo i nastavljam tamo gde sam stala – istakla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter