Izvor: Informer
20.02.2024 u 17:21
0

JOSIPA LISAC POSLE PRIJE NE ŽELI DA KROČI U ZAGREBAČKU ARENU: Čuvena hrvatska pevačica sve šokirala izjavom

U komentarima su mnogi istakli da Josipa ne bi uspela da napuni jednu, a kamoli pet Arena zaredom.

Aleksandra Prijović napravila je pravu pometnju u Hrvatskoj zbog niza koncerata koje je održala, a pošto je postavila nove rekorde, sada ju je izgleda indirektno „potkačila“ Josipa Lisac.

Kako Josipa nije održala solistički koncert u Zagrebu u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova, tokom istog se obratila publici, pa je istakla da se sada svi tamo dokazuju.

– Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu – poručila je Lisac.

Inače, mnogi su odmah povezali da hrvatska pevačica pod ovim „svi idu u Arenu“ misli na publiku  Prijovićeve, a njenih pet teatralnih usklika „O ne“ su povezali sa pet rasprodatih Arena folk zvezde.

U komenarima mnogi su podržali hrvatsku pevačicu, ali je bilo i onih koji su ukazali da Josipa ne bi uspela da napuni jednu Arenu, a kamoli pet zaredom.

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter