Izvor: kurir
15.03.2024 u 14:40
0

„ORGANIZATORI NISU ISKAZALI INTERES…“: Oglasio se direktor dvorane u Zadru i otkrio zašto Prija ima samo jedan koncert

Aleksandra Prijović još nije rasprodala prvi koncert u Zadru. Prema trenutnoj situaciji, kako prenose hrvatski mediji, karata još ima na parteru, u Fan Pitu, ali i na tribinama.

– Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvek postoji velik interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status, te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, zbog toga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njenog koncerta – rekao je za zadarski portal 057info novi direktor Dvorane Krešimir Ćosić, odnosno Sportskog centra Višnjik, Tomislav Zubčić.

Sa radija Extra FM, organizatorima koncerata, se o Zubčićevim navodima se do sada nisu oglasili.

Inače, prema zvaničnim podacima Dvorana Krešimir Ćosić, kada je reč o koncertima, ima kapacitet za oko 6.500 ljudi.

Aleksandra je do sada u svim gradovima u kojima je nastupala najavila više koncerata zbog velikog interesa. Tako su i u Rijeci i u Varaždinu već najavljena po tri. U Osijeku je nastupala pet večeri, kao i u Zagrebu.

 

ANASTASIJINA GARDEROBA ZA KUĆNU VARIJANTU IZNOSI 1.200 €: Pevačica u trenerci igra igrice, na prvi pogled izgleda sasvim drugačije

 

Podsetimo, Sportski centar Višnjik je dvorana u kojoj će Aleksandra Prijović nastupiti u junu. Jedan koncert imaće i u Kragujevcu.

Nakon skandala oko organizacije koncerta srpske pevačice u dvorani na Višnjiku gradonačelnik Branko Dukić ekspresno je smenio direktora Denisa Karlovića, na sednici Skupštine društva danas mu je ostavka i službeno potvrđena.

Nakon smene Denisa Karlovića, gradonačelnik Branko Dukić imenovao je vršitelja dužnosti Sportskog centra Višnjik. Sednice na kojoj je za v.d.-a potvrđen Tomislav Zubčić, postojeći delatnik Društva.

Skupštine zapravo nije ni bilo, jer skupština Višnjika, kao i sva društva i ustanove u stopostotnom vlasništvu Grada, ima samo jednog člana i predsednika – gradonačelnika Dukića,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter