Izvor: kurir.rs
26.12.2023 u 14:09
0

„KAD ĆE „FILM“?“ Milica Dabović u čipki dobila UVREDE, pa BESNO uzvratila

Bivša košarkašica Milica Dabović već izvesno vreme prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle, a sada je provokativnom objavom ponovo izazvala lavinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

„Ja imam ono nešto“, napisala je Milica ispod intimne fotografije koju je objavila, što je podstaklo pratioce na mrežama da joj ostavljaju komentare, a na jedan zlonamerni Milica Dabović je odmah odgovorila.

„Kad će film za odrasle?“, glasilo je pitanje, na šta je bivša košarkašica odmah reagovala: “Pa draga i ja tebe pitam, baš si mi prava po**ićarka, daj više da izlazi”, uzvratila je Dabović.

JEZIVO DETINJSTVO, NE BAŠ LAK ŽIVOT: Znate li kom našem glumcu su partizani zatvorili oca?

Podsetimo, bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je govorila o prodaji intimnih slika.

– Potpuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Videćemo dokle će to da traje – rekla je Milica Dabović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter