Izvor: Alo.rs
26.08.2023 u 16:37
0

KATARINA GRUJIĆ U LOŠEM ZDRAVSTEVNOM STANJU: Hitno otkazala sve nastupe

Pevačica Katarina Grujić usled premorenosti zbog posla i učestalih nastupa, doživela je kolaps organizma. Ona već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju, zbog čega je bila primorana da otkaže večeračnji nastup na prestoničkom splavu.

Uprkos lošem zdravstvenom stanju, ona je juče održala nastup u Tuzli i nakon sto se vratila u Beograd, shvatila da nema snage za večerašnji nastup.

– Kaća je kao pravi profesionalac u Tuzli pevala nekoliko sati pod temperaturom, bez prestanka. Nije želela da razočara publiku koja je platila kartu za njen nastup. Nekoliko puta je na bini htela da se sruši i silazila je s iste kako bi se umila i popila malo vode. Vraćala se nazad i trudila se da niko ne primeti kako joj je loše – rekao je izvor blizak pevačici, preneli su mediji.

KATARINA GRUJIĆ PROŠIRUJE PORODIČNI BIZNIS: “Gradimo još jednu kuću na moru, dobro nam ide“

– Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda jos jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali- poručila je Grujićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter