Izvor: mondo
20.09.2023 u 08:26
0

KONAČNO SE SKRASIO: Buran ljubavni život Miloša Bikovića, pre nego što je našao ženu svog života, sad čeka bebu

Popularni glumac Miloš Biković važi za miljenika lepšeg pola, a brojne lepotice nisu ostale imune na njegov šarm. 

Nedavno je objavljena vest da će Miloš Biković uskoro postati otac, te da je njegova partnerka Ivana Milić u drugom stanju. Njih dvoje su već duže vreme u skladnoj vezi, a već se spekulisalo da su im namere najozbiljnije i da se očekuje da će stati pred oltar.

Nedavno je objavljena vest da će Miloš Biković uskoro postati otac, te da je njegova partnerka Ivana Milić u drugom stanju. Njih dvoje su već duže vreme u skladnoj vezi, a već se spekulisalo da su im namere najozbiljnije i da se očekuje da će stati pred oltar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Inače, malo je poznato da je jedna od Miloševih prvih devojaka koleginica Anja Alač. Njih dvoje su zajedno studirali glumu, a ćerka Vesne Čipčić se nakon toga zabavljala i sa kolegom Radovanom Vujovićem.

Međutim, veza ni sa ovim kolegom nije opstala, a nedavno se udala za arhitektu Andreja Josifovskog. Interesantno je da je i danas bliska prijateljica sa Bikovićem, te da se čak spekulisalo da će im on kumovati na venčanju.

VERIDBA ZA PAMĆENJE! Ćerka Vesne Čipčić u toku predstave doživela nesvakidašnje IZNENAĐENJE! (FOTO)
Instagram/Printscreen/anja_alac

„Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici“, rekla je jednom prilikom, prenosi

Na početku svoje uspešne karijere, Biković je započeo vezu sa koleginicom Brankicom Sebastijanović. Ona je tada još studirala, a veza sa Bikovićem privlačila je mnogo pažnje. Često su tumačili i parove, kao na primer u seriji „Samac u braku“, ali najviše su intrigirale spekulacije da za četiri godine veze nisu imali intimne odnose jer se „čuvaju za brak“.

Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše“, rekla je tada za domaće medije glumica, prenosi

Ipak, veza nije opstala, a tek posle nekoliko meseci se saznalo za njihov raskid. Bikovićeva karijera naglo je krenula uzlaznom putanjom, dok Brankicu retko viđamo u javnosti.

U međuvremenu, Biković je počeo da gradi uspešnu karijeru u Rusiji, a Ruskinje nisu ostale imune na srpskog lepotana. Tokom snimanja jedne reklame, Biković je upoznao manekenku Sašu Lus, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a.

 


Ipak, ova veza je potrajala svega nekoliko meseci, a Biković nije želeo da komentariše svoj emotivni život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter