Izvor: KURIR.RS
30.12.2022 u 19:34
0

KRALJ BAKRA OBEZBEDIO MLADOM MUZIČARU KONTRABAS OD 12.000 EVRA! Majka pisala biznismenu, evo šta je on odmah uradio

Milan Popović je humanista za primer.

To je mnogo puta pokazao na delu. Zbog velikodušnosti koju pokazuje, kralj bakra je omiljen u svom rodnom gradu Vršcu, a kako i ne bi bio kada se trudi da pomogne najugroženijim sugrađanima.
Iako o svojim velikim delima nikada nije želeo da govori u medijima, nesvakidašnji gest poznatog biznismena je završio na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Često se u medijima povlači ime Milana Popovića, Vrščanina, bogatog poslovnog čoveka, koji je poznat po tome što je bio u braku sa hrvatskom pevačicom Sverinom. A da vam ispričam priču kakav je on dobrotvor i koliko je dao svom gradu i komšijama – navedeno je u prvom tvitu.
Javnosti nepoznat čovek kojeg na ovoj društvenoj mreži prati nekoliko hiljada ljudi je potom otkrio detalje:
– U Vršcu postoje dva momka koji su majstori na kontrabasu. Obojica dolaze iz skromnih porodica. Školovanje i usavršavanje je prilično skupo, a da vam ne pričam o ceni instrumenta koji sviraju. Nisam ni znao da kontrabas košta preko 6-7000 evra – piše u drugom tvitu.
Treći je bio posvećen konkretnom problemu:
– Jedan od momaka nema roditelje koji su u mogućnosti da mu kupe nov kontrabas (oko 7000 evra) i zato je majka jednog dana napisala pismo gospodinu Milanu Popoviću, u nadi da on može da im pomogne. Žena je samo sela i napisala iskreno sve – tvrdi ovaj čovek.
Objasnio je i šta se dalje dešavalo:
– Prošlo je skoro pola godine, a od odgovora nije bilo. Ništa. Već je majka i zaboravila da je pisala pismo. Dođe i taj oktobar i rođendan malom muzičaru (17 godina). Roditelji organizovali ručak i pozvali rodbinu i prijatelje svog sina. U tom ispred kuće parkira kombi pošte – stoji u Tvitu detaljno objašnjenje.
U tom stilu je i nastavio:

– Izlazi dostavljač i traži momka po imenu Stefan. Roditelji pitaju zašto ga traže i šta on je on poručio, a dostavljač zbog veličine paketa im kaže da je u pitanju neki naručeni nameštaj. Pitaju klinca šta je poručio i on kaže da nije ništa. Roditelji ne žele da prime paket, ali im momak iz pošte kaže da je sve plaćeno i da on mora da ostavi to njima, pa oni nek posle vide šta će. I roditelji čuvši da je sve plaćeno, prime paket. Otvarali su ga pažljivo, i kad su videli da je unutra čestitka za rođendan i nov kontrabas od 12.000 evra, počeli da plaču – pise na ovoj mreži:
Ali to nije sve:
– I ne samo instrument, već i nova torba za kontrabas koja vredi oko 700 evra. U posveti je stajala čestitka Stefanu za rođendan i jedno ime u potpisu – Milan. Eto kakav je to lik, nije odgovorio na pismo, ali je saznao ko su, ko je momčina i raspitao se kad je rođendan. Kruže o Milanu svakakve priče,da se obogatio ovako i onako, ali to što je on dao gradu u kom je rođen, što fiansira rad Narodne kuhinje u Vršcu i što pomaže onima koji ne stoje finansijski dobro ili darovite ljude, e tu mu skidam kapu – navedeno je na Tviteru.
Tviteraš je objasnio i zbog čega je otkrio human čin Milana Popovića:

– I da, Milan je tražio od roditelja da priča ne izađe u jevnost preko medija, ali pošto ja nisam medij, eto.. Ionako nisam napisao prezime porodice koju lično znam, a i ime od klinca sam promenio da ne bi sad razni tragali za njima.

Još jednom, svaka čast Milanu Popoviću!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter