Izvor: n portal
09.08.2023 u 11:00
0

KAO BALERINA: Marija Šerifović u helankama ŠOKIRALA SVE (FOTO)

Marija Šerifović jedna je od onih pevačica koja nikada nije izgrala na kartu izgleda, već je publiku osvojila vanserijskim vokalom, a odevne kombinacije u njenom slučaju oduvek su padale u drugi plan.

Pevačica je dosledna svom stilu i ne pravi kompromise sa ženstvenim izdanjima, pa do sada nismo imali prilike da je vidimo u komadu garderobe koji mnoge žene obožavaju – helankama.

EMA STOUN PONOVO PROMENILA IMIDŽ: Najpoznatija riđokosa Holivuda iznenadila sve! ŠTA VI KAŽETE O TOME?

Međutim, Marija je napravila presedan i obukla crne helanke, a onda ovaj autfit ovekovečila fotografijom.

„Nema šta, to je to, upisujem balet“, našalila se ona očigledno aludirajući na to da je vidno smršala i da je zadovoljna kako joj helanke stoje.

Izgled Marije Šerifović oduševio je njene fanove koji su joj uputili pregršt komplimenata.Naime Šerifović je vidno smršala, a da i dalje vredno radi na kondiciji pokazuje i gore pomenuta fotografija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter