Izvor: INFORMER
19.02.2024 u 09:10
0

MILAN STANKOVIĆ NEĆE PONOVO SA RADOM: „To će mu biti prvo i poslednje!“

Rada važi za nekog ko je uvek iskren, pa je tako i sada bez dlake na jeziku progovorila o svom ljubavnom životu, ali i bivšem dečku Milanu Stankoviću.

Pevačica Rada Manojlović često govori o svom ljubavnom životu, a sada je istakla da želi da joj se desi velika ljubav. Sa druge strane, pevačica je priznala da potpuno odlepi kada se zaljubi, i da joj to sada nije potrebno jer ima dosta poslovnih obaveza.

– Ja jako želim ljubav, ali svi smo svesni moje nesvesti kada se zaljubim, ja bih volela da me svi pustite sa tim ljubavnim pitanjima, jer znamo da ću ja da odlepim. Ja sam takva kad se zaljubim, ja se povučem. Čeka me jako dugo taj posao da ga dovršim, čekaju me pesme, spotove sam sve snimila. Neće ni Milan duet sa mnom. On je sada znaš u kojim vodama, njega naterati na estradu, kao zmija žabu se davimo, ali videćemo… Ako se on ikada bude vratio na estradu, nemoj da sumnjaš da ću da ga gušim, to će mu biti prvo i poslednje – rekla je Rada.

 

HRVATSKI EKSTREMISTI NAPALI „SRPSKU MAJKU“: Ceca ŠOKIRANA huliganskim ponašanjem

 

 

 

Rada je još izjavila da planira da novac od nastupa uloži u lokale, kao i da će o tome voditi računa njena sestra Marija.  Sve pare idu kod Maje. Ona je neko uz koga sam naučila da završavam svoje obaveze. Naučila me je da pišem. Ne znam da li ću stan da kupim, možda se skućim na nekom drugom mestu. Mislila sam pare da potrošim na neke lokale, da mi nešto kaplje da odmorim dušu. To bi opet Maja morala da vodi –

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter