Izvor: Kurir.rs
17.10.2023 u 14:58
0

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ SUTRA IDE NA OPERACIJU: Lekari će mu ugraditi stentove, evo kako se trenutno oseća

Milić Vukašinović sutra ide na operaciju. Njemu će biti ugrađeni stentovi u srce.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ U BOLNIČKOJ POSTELJI! ERA otkriva šta ga je POZNATI MUZIČAR MOLIO!

Roker već mesecima ima ozbiljne zdravstvene probleme, a na ovu operaciju čekao je neko vreme.

On u izjavi za medije otkriva da mu je zdravlje dosta lošije, ali se nada da će sve proći kako treba, i da će se posle operacije mnogo bolje osećati.

– Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu – poručio je Milić, a onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.

– Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću posle operacije biti u boljoj kondiciji. Posle se vraćam u formu – hrabro je rekao roker, koji je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete.

– Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim – izjavio je Vukašinović.

Podsetimo, nakon što je osetio bolove u levoj nozi, Miliću su ustanovili proširenu aneurizmu, zbog koje je hitno operisan. Međutim, i nakon operacije ga je bolela noga.

Kasnije je osetio ubrzano disanje i odmah je odveden u Urgentni centar, gde mu je pronađena voda u plućima i visok krvni pritisak, pa je morao da bude prikačen na kiseonik.

Miliću sve vreme snagu i podršku daje supruga Suzana Vukašinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter