Izvor: Novosti.rs
11.09.2023 u 10:37
0

MITAR MIRIĆ ŽESTOKO UDARIO NA KOLEGE: „Snimaju krš pesme, samo da bi gostovali po emisijama“

Mitar Mirić kaže da njegove kolege snimaju krš pesme jer im je samo bitno da u medijima budu aktuelne, zbog čega se odavno izgubio kvalitet.

On je za medije ispričao na „domaćem terenu manjka dobrih tekstopisaca i kompozitora“, koji su u stanju da naprave hitove kakve je on snimao na početku karijere, a koje njegove mlađe kolege i danas pevaju na tezgama.

– Mislim da više nemate gde da čujete kvalitetnu pesmu, pevači snimaju po principu „daj šta daš“ samo da bi pravili promocije i da ih kasnije neko zove u emisije. Tako opstaju i tako se trude da budu aktuelni. Ne radim po tom principu. Ranije kad sam snimao pesme, mesecima sam samo slušao te demo-materijale da vidim da li će sve da mi legne. Pričam o melodiji i tekstu, pa tek onda uđem u studio da snimam – priča Mitar i dalje nastavlja:

ŠOK! Mitar Mirić se izblamirao za sve pare, nije znao koliko azbuka ima SLOVA

– Ranije se znalo ko piše dobre tekstove. Proda ih za dobre pare, ali znate da ste dobili pesmu za sva vremena. Danas nemate od koga da kupite lep tekst i melodiju, zato nema hitova kao što su bili. Mlađe kolege najviše pevaju moje stare pesme. One su hitovi koje znaju sve generacije i tu se uzme dobar bakšiš. Nemam ništa protiv, samo nek se radi. Meni je to na neki način dobra reklama – rekao je on.

Mirić je potom objasnio da sebe smatra velikom zvezdom, pa se svrstao u top tri pevača u regionu.

– Neću da budem lažno skroman, ali kad pogledam svoju karijeru, mogu da kažem da sam u top tri pevača na našim prostorima. Velika sam zvezda, neću da lažem, a to kažu i moji fanovi. Tražen sam i danas isto kao ranije, samo što sam usporio tempo. Više se bavim stvarima koje me privatno zanimaju, mimo estrade, i biram gde ću i kada da pevam. To valjda svaki pevač sebi može da priušti kad dođe u neke godine i kad iza sebe ima veliku karijeru. Kad sam ja u pitanju, rezultati i brojke govore više od reči. Nisam pevač koji od sebe pravi zvezdu veštački, a znamo svi da na estradi ima takvih. Moram malo više da pevam po Beogradu, vidim da se publika baš uželela – rekao je Mitar.

Mitar je otkrio da je uvek bežao kad bi ga jurile da snime nešto zajedno.

– Nešto nisam bio raspoložen da snimam duete sa ženama, a jurile su me pevačice da pevamo zajedno. Imam muške duete, ali trebalo bi da poradim i na ženskim. Bežao sam kad me žene uhvate u mašinu, kao: „Ajde, Mitre, da nešto snimimo!“ Nisam ja tip koji je za duete. Možda se to nekad promeni – priča pevač kroz smeh.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter