Izvor: E! News
03.01.2020 u 12:04
0

DEMI LOVATO PRESREĆNA ZBOG BIVŠEG MOMKA Srećno mu sa verenicom

Fanovi pevačice Demi Lovato reagovali su na to što je njen bivši dečko glumac Vil Valderama zaprosio devojku Amandu Pačeko posle samo godinu dana veze. On nikada nije zaprosio Demi iako su bili u vezi 6 godina, ali je ona navodno sasvim ok s tim što je on postavio najvažnije pitanje drugoj ženi.

Prema izvoru bliskom „E! News“, Demi nema problema s time kako su se stvari između njih završile 2016. godine i želi mu sve najlepše u životu.

– Uvek ćemo biti jedno drugom podrška – rekla je tada pevačica.

Izvor je dodao da je ona srećna zbog njega, da mu je uvek želela sve najlepše u životu i drago joj je što je pronašao ljubav, piše Womans health.

– Oni će uvek biti prijatelji i uvek će postojati posebno mesto u njihovim srcima za njih. Shvatila je da on nikada neće biti njen životni partner i zna to već neko vreme. Ona je nastavila dalje i želi mu sve najbolje – rekao je izvor.

Demi je nedavno raskinula vezu sa modelom ostinom Vilsonom i potpuno je koncentrisana na sebe i njenu muziku koju dugo nije stvarala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter