Izvor: Tanjug
23.11.2021 u 20:03
0

Gremi nagrada: Džon Batist dobio najviše nominacija, čak 11

Američki džez muzičar Džon Batist dobio je 11 nominacija za muzičku nagradu Gremi, a nakon njega slede Džastin Biber, Doža Ket i H.E.R, koji su dobili po osam.

Batist i Biber će se takmičiti za glavnu nagradu, album godine, sa Bili Ajliš, Dožom Ket, H.E.R, Kanjeom Vestom, Tonijem Benetom, Lejdi Gagom, Olivijom Rodrigo i Tejlor Svift, saopštili su organizatori, prenose strani mediji. 

Gremi, najveća nagrada u muzičkoj industriji, biće dodeljena na ceremoniji u Los Anđelesu 31. januara.

Nominovani se takmiče za najbolji album i pesmu, a prvi put ih ima desetoro, u odnosu na osam, koliko ih je bilo do sada.

– Dodavanje nominovanih je način da se proširi mreža na više muzike, izvođača i muzičkih žanrova – rekao je izvršni direktor „Rikording Akademije“ Harvi Mejson Džunior.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter