Izvor: Alo
28.03.2024 u 22:49
0

PUSTI GA DA UNIŠTI ŽIVOT NEKOJ DRUGOJ! Brutalne reči Karleuše o RAZVODU!

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića glavna je tema javnosti u protekla dva dana, mnoge kolege oglasile su se i javno uputile reči podrške Mirkovićevoj, a među njima je i njena prijateljica Jelena Karleuša.

Jelena je već istakla svoj stav, ali čini se da tu nije kraj, te nastavlja sa objavama upućenim na račun razvoda Dragane i Tonija.

Naime, nakon što je na svom Instagramu podelila stori na kome je napisala jasan stav vezano za ovu situaciju, Karleuša je pored snimaka na kojima Dragana priča  o njihovom prijateljstvu, podelila i fotografiju na kojoj je pisao njen citat.

 Najbolji savet koji mogu da dam ženama kada je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, otimaju i ku*obecaju, glume je*ače i ludilo: Pustite ga da ide. O, da. Pustite ga da us*re život nekoj drugoj – pisalo je na storiju koji je Jelena podelila.

karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 
Sudeći po situaciji koja se dešava, a koja je vidno potresla pevačicu o čemu govore i mnoge druge objave posvećene Dragani Mirković, nije isključeno da je i ovo posvetila upravo svojoj koleginici i prijateljici koja prolazi kroz težak period.

Podsetimo, Jelena je nedavno ovako govorila o razvodu koji potresa region.

– Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je k**va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače, ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite j**eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste, onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?! – deo je onoga što je Jelena rekla

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter