Izvor: Informer
15.12.2023 u 21:57
1

NA IVICI MOG UKUSA: Miroslav Ilić progovorio o Aleksandri Prijović, evo šta misli o trenutno najpopularnojoj pevačici u regionu

Pevač Miroslav Ilić prokomentarisao je veliki uspeh srpske pevačice Aleksandre Prijović koja je nedavno završila regionalnu turneju.

Ja bih imao protiv da se Aleksandra drugačije ponaša, ali ona se vrlo pristojno i odmereno ponaša. Repertoar joj je na ivici mog ukusa, ali nije bljak. Sasvim je u redu da se to dogodilo, ovo je njenih pet minuta i ja tu nemam problem nikakav – istakao je Miroslav ilić za „Svet“, pa prokomentarisao da li ovih „pet minuta“ može da se obije o glavu Aleksandri:

Meni bi valjda posle 50 godina karijere trebalo da veruješ. Ovo je vrlo opasna igračka! Mislim na popularnost i sve ono što uspeh donosi u materijalnom smislu. Znam mnogo slučajeva koji to nisu izdržali na nogama, zdravi i normalni. Meni su imperativ, od prvog trenutka kada sam spoznao sebe kao čoveka u prvom timu velikih igrača, reči pokojnog čika Obrena Pejovića: „Miroslave, ti ćeš jednog dana biti zvezda, sine moj, ali nikad nemoj da zaboraviš odakle si i kako si počeo“. To meni odzvanja u glavi stalno i mislim da sam se sačuvao od svega toga i ne prepoznajem u sebi ožiljke od te popularnosti i svega što ona donosi sa sobom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NA IVICI MOG UKUSA: Miroslav Ilić progovorio o Aleksandri Prijović, evo šta misli o trenutno najpopularnojoj pevačici u regionu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter