Izvor: BSC HAPPY
15.12.2023 u 21:37
0

POKUŠAO SAM DA JE SPASIM: Brajan Adams o odnosu sa princezom Dajanom

Kanadski muzičar Brajan Adams ovih dana je otkrio kako je pokušao da "spasi" princezu Dajanu pre nego što je preminula u automobilskoj nesreći 1997. godine u Parizu.

Dajana je zajedno sa svojim ljubavnikom Dodijem Fajedom i vozačem Henrijem Polom izgubila život dok su pokušavali da pobegnu od francuskih paparaca, a Adams je napisao slavnu pesmu Diana sredinom 1980-ih o njenom braku s tadašnjim princem Čarlsom.

Godine kada je Adamsova bivša Sesil Tomsen rekla da njihovoj romansi afera s Dajanom baš i nije pomogla.

„Imali smo jako, jako dobrih razgovora, moram vam reći. Zapravo, čudno je i nadrealno razmišljati o tome.

Stvarno, jako mi se sviđala Dajana, bila je neverovatna žena i super velika inspiracija.

Susret s njom je zaista jedna od najvećih stvari koje su mi se ikada dogodile“, priznao je Adams u intervjuu za The Times, dodavši kako je na neki način pokušao da je spasi od svega.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter