Izvor: Kurir.rs
29.07.2023 u 15:39
0

NAJLEPŠA ŽENA SVETA KRENULA U BITKU PROTIV BIVŠEG?! Svi su mislili su da će se razvesti na miran način

Glumci Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se posle sedam godina braka. Ovi uskoro bivši partneri još uvek razrađuju detalje oko razvoda, a jedno od ključnih pitanja je kome će pripasti njihov zajednički pas, čivava Babls (Bubbles).

SOFIJA VERGARA OSTAVILA BEZ DAHA SVE MUŠKARCE: Fotka u izazovnom kupaćem kostimu napravila haos na mrežama

„Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje trebaju da reše, a jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Babls“, otkrio je Izvor blizak paru, dodajući kako se Sofija nada da će se „rastati na miran i pošten način.“

Glumci su objavili vest o razvodu samo nekoliko dana nakon što je njihova čivava Babls napunila 10 godina, a Sofija je za ljubimicu organizovala rođendansku zabavu s tropskom tematikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

„Bez obzira koliko me puta ugrizeš, uvek ću te voleti“, napisala je glumica uz fotografiju psa u haljini s leopard uzorkom kako jede ružičastu tortu.

Par je odlučio da nabavi psa jer je glumica baš htela da ima ljubimca, ali u jednom je intervjuu otkrila kako na početku nije imala baš najbolji odnos s psom koji je bio privrženiji njenom suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

„Ona me mrzi. Trebalo je da bude moj pas, a opsednuta je Džoom“, izjavila je. Glumica je i u drugim intervjima govorila o tome koliko im je Babls važna, a jednom je izjavila kako njen suprug čivavu tretira kao da je njihova ćerka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter