Izvor: KURIR/BLIC
23.04.2023 u 18:10
0

NAKON 15 GODINA NE ŽELI DA SE UDA! Pevačica ŠOKIRALA izjavom: Sada imam neke potpuno druge PRIORITETE!

Ivana Selakov više od 15 godina živi u skladnoj zajednici sa izabranikom Peđom sa kojim ima ćerku Krunu. Oni se nikada nisu venčali na papiru a kako je pevačica izjavila to se neće ni desiti.

 

Ivana Selakov
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati sa zajedno – ispričala je nedavno Ivana.

Podsetimo, interesantna činjenica u vezi sa ovim parom je ta da su se upoznali 2008. godine zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk.

Tokom svoje višegodišnje veze samo jednom su raskinuli.

– Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet – ispričala je Ivana pre nekoliko godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter