Izvor: happybsc
17.10.2023 u 19:12
0

Nakon skandala sa Anom Nikolić, Rasta pokazao kako provodi vreme sa svojom ćerkom FOTO

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim je u braku dobila ćerku Taru.

Ana je tom prilikom iznela teške optužbe na račun bivšeg muža, gde ga je optužila za pretnje i podelila njihovu prepisku. Reper je aktivan na svojim društvenim mrežama i često prikazuje kako izgleda njegov privatni život.

stefanrasta/instagram

On je sada objavio fotografiju sa ćerkicom Tarom i pokazao kako provode vreme. Naime, on se uslikao sa njom u liftu, a nakon toga su izveli psa u šetnju i provodili vreme zajedno.

stefanrasta/instagram

Podsetimo, Ana Nikolić je u jednoj od svojih objava napisala da Rasta nije viđao dete. Takođe, pevačica je objavila poruku koju joj je, kako je navela, poslao bivši suprug, a ono što je prikazala javnosti izazvalo je suprtstavljene reakcije. I dok su jedni napali repera zbog navodnih pretnji, drugi su se zapitali kakav je kontekst razgovora, jer u Rastinoj poruci reper pominje i pretnje koje je pevačica uputila njegovim roditeljima, ali i zanemarivanje deteta i njene probleme sa porocima, o kojima su pisali mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter