Izvor: blic
07.03.2024 u 21:57
0

NAŠ POZNATI PEVAČ ŠOKIRAO KADROVIMA SA SVADBE: Romantične scene sa zgodnom mladom izazvale lavinu reakcija

Poznati pevač Stefan Dimitrijević Leon je iznenadio mnoge svojom novom objavom na svim društvenim mrežama i izazvao veliku pažnju, ali šokirao javnost.

Naime, Leon je danas izgovorio sudbonosno ”da”, ali isključivo za potrebe spota, a mnogi su „na prvu“ pomislili da se pevač stvarno oženio, što je izazvalo lavinu reakcija.

 

SAJSI MC DOBIJA JEZIVE PRETNJE: „Ima i tih koji hoće da me proteraju iz države, Srbin iz Francuske mi je POSLAO BIZARNU PRETNJU“

 

Mladi i zgodni pevač, za kojim devojke lude, pozirao je u zanimljivom odelu pored automobila marke „Bentli“ i poručio sledeće:

„Spreman za ženidbu“ – napisao je pevač.Osim toga, Leon je na pomenutoj društvenoj mreži potom podelio snimak sa mladom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter