Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
21.01.2024 u 02:00
0

NAŠA GLUMICA JEDVA ZADRŽALA SUZE: „Još sam u bolovima“ (FOTO)

Nimalo joj nije bilo lako.

Glumica Iva Štrljić dočekala je i Novu godinu i Božić u krevetu, kako je prethodno doživela veliku nezgodu – ona je pala, polomila obe ruke i još uvek zbog toga trpi bolove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

Tek se polako, ali sigurno oporavlja, ali onda, nimalo joj nije bilo lako.

„Ne umem to ni da objasnim…“

– Strašno sam se uplašila tada. Nisam se čak ni saplela, već se štikla zaglavila u tepih… Pustila sam korak, podigla tepih, pa i drugu nogu, izgubila sam ravnotežu i pala. Ne umem ni da objasnim kako sam pala. Dočekala sam se na dlanove, a polomila sam laktove – rekla je glumica ali tu se nije i zaustavljala.

– Čula sam kako mi kosti pucaju… Bila sma pred padom u nesvest i bilo mi je veoma muka. Još uvek me bole ruke… Desna posebno, mogu da je pomeram, ali je sada sve okej – dodala je Štrljićeva.

Jedina dobra stvar u čitavoj ovoj sitaciji za nju je to što je imala na koga da se osloni, a da i ne pita.

POSLEDNJI POKLON PUBLICI: Žarko Laušević pred kraj života uspeo da ostvari OVU ŽELJU, isplivali nepoznati detalji

– Kod kuće se jako teško oblačim, jer još uvek ne mogu sama skroz da se obučem. Ono što je u svemu ovome veoma lepo, to su ljudi koji su se tu našli i koji su mi pomogli. Da se ovo nije dogodilo, nikada ne bih znala koliko sam nekom važna – istakla je u pomenutoj emisiji ona, na ivici suza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter