Izvor: Kurir.rs
25.07.2023 u 18:41
0

NATAŠA BEKVALAC U SVOJOJ PETOJ DECINIJI NIKADA IZAZOVNIJA! Pevačica otkrila tajnu svog savršenog izgleda: OVO JE NJEN PLAN

Nataša Bekvalac, simbol je prave ženske energije, a mnogi su iznenađeni kada saznaju da ova žena ulazi u petu deceniju svog života. Ona je večita devojčica, ali otkriva da je briga o svom izgledu postala ozbiljan i disciplinovan proces.

U razgovoru za Kurir televiziju, Nataša je otkrila kako održava svoju besprekornu liniju i vitalnost.

– Ove godine punim 43 godine. Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim – rekla je pevačica.

Bekvalčeva naglašava važnost doslednosti u održavanju svog tela u formi i pravilne ishrane. Kako kaže, najbolji recept za dobar izgled je da se dobro osećate u svojoj koži. Iako to može biti težak zadatak, kada postignete takav osećaj, nagrada je neprocenjiva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter