Izvor: 24sedam
12.09.2023 u 10:33
0

NE DAJE MU DOVOLJNO PARA: Bivši muž Britni Spirs traži povećanje alimentacije za sinove, evo šta je razlog

Bivši suprug poznate pevačice Britni Spirs, Kevin Federlajn, zatražio je od svoje bivše da poveća alimentaciju za sinove Šona Prestona i Džejdena Džejmsa.

Naime, zahteva da mu sada isplaćuje 40.000 dolara mesečno jer sa njim provode mnogo više vremena, iako je prvobitan dogovor bio da dele starateljstvo.

ZBOG NJE NAPUSTIO MANASTIR: MILAN STANKOVIĆ se vraća na VELIKA VRATA

Kako dalje prenosi američki portal on želi i da se formalno promeni ovaj dogovor, jer već duži niz godina o njima se mnogo više brine otac.Već skoro dve godine oni ne razgovaraju sa majkom zbog raznih izleta koje je imala u javnosti, a sa ocem su se u tom period preselili na Havaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K-Fed (@federline_lovers)


Ono što može da stvori problem jeste što će Šon kroz par dana postati punoletan i Britni više neće biti u obavezi da mu bilo šta isplaćuje. Međutim, mnogi veruju da će pevačica ostati široke ruke i nakon njegovog punoletstva.

Podsetimo, Britni i Kevin su u braku bili od 2004. do 2007. godine, prenosi magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter