Izvor: KURIR.RS
26.04.2023 u 12:20
0

NE PRESTAJE SA SKANDALIMA! Dara Bubamara besnu mašinu parkirala nepropisno, svađala se na ULICI, pa vređala u komentarima!

Dara Bubamara je do sada već nekoliko puta uhvaćena u bahatoj vožnji i nepropisnom parkiranju na gradskim ulicama, ali uvek se ograđivala tvrdeći da na spornim snimcima i fotografijama nije ona, već neko drugi.

 

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Međutim, sada se na jednoj Instagram stranici pojavio tekst o bahatom ponašanju pevačice nakon što su je u prekršaju zbog nepropisnog parkiranja zatekli radnici „Parking servisa“. Na toj stranici sada su se pojavile fotografije automobila s poznatim tablicama, na kojima se vide i njeni inicijali, tako da je nesumnjivo da se radi o njenom vozilu.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Bahata pevaljka Dara Bubamara ponovo u akciji. Bahata sam, može mi se. Žao nam je samo radnika „Parking servisa“, koji svakodnevno moraju da slušaju njena opravdanja – stoji u opisu fotografija.

Nedugo zatim, pevačica, poznata po britkom jeziku, ostavila je prostački komentar ispod fotografija, sa psovkama i najgroznijim uvredama, što ne priliči jednoj javnoj ličnosti.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Napušite mi se k**ca, bagro jedna ljubomorna! Ostavite me na miru! Za ovo tužba – napisala je Dara, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ovako bahato ponaša, pa smo i ranijih godina imali priliku da vidimo kako uživa u brzoj vožnji i nepropisnom parkiranju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter