Izvor: TELEGRAF/ALO
26.04.2023 u 12:37
0

ONO ŠTO JE SAD URADIO RAZBESNELO JE SVE! Ovim potezom Baka Prase NAPRAVIO PREKRŠAJ, a prolaznici su u čudu gledali

Ovim potezom Bogdan je napravio prekršaj, a prolaznici su u čudu gledali.

Bogdan Ilić, javnosti poznatiji kao Baka Prase, jedan je od naših najpoznatijih jutjubera koji samo od snimanja za društvene mreže zarađuje milione.

On voli da se hvali skupocenim stvarima, dobrim automobilima i luksuznim stanovima, te tako njegov vozni park broji nekoliko skupih mašina koje svakodnevno menja.

Jednu od njih provozao je za vikend Beogradom, a sada je usnimljen na Terazijama, nepropisno parkiran.

Baka je svoj kabriolet marke BMW zaustavio na taksi stanici i izašao da pokupi hranu. Nakon što je obavio što je imao, jutjuber se vratio u automobil i punim gasom nastavio u pravcu slavije.

Ovim potezom Bogdan je napravio prekršaj, a prolaznici su u čudu gledali.

Kazne za nepropisno parkiranje piše komunalna milicija, a visina iznosa koju građani moraju da plate ukoliko naprave prekršaj kreću se od 5.000 do 25.000 dinara, zavisi od toga na kojoj površini je vozilo nepropisno parkirano.

Podsetimo, Iliću ovo nije prvi prekrašaj. Paparaci su ga više puta usnimili kako nepropisno parkira, svađa se sa policijom i slično.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter