Izvor: KURIR.RS
01.02.2023 u 10:56
0

„NEMA DANA DA NE MISLIM NA TEBE, NA USPOMENE!“: Soraja izašla u provod u Zagrebu pred sam POROĐAJ, uputila i MISTERIOZNU PORUKU

Soraja Sara Vučelić nekoliko nedelja pred porođaj rešila je da se opusti pa je s društvom uživala u noćnom provodu u Zagrebu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Soraja Sara Vučelić nekoliko nedelja pred porođaj rešila je da se opusti pa je s društvom uživala u noćnom provodu u Zagrebu.

Iako se poslednjih meseci bila u potpunosti povukla s društvenih mreža i skoro do samog porođaja krila informaciju da je u blagoslovenom stanju, ona je juče ponovo aktivirala svoj Instagram profil i na storiju pratiocima otkrila da se trenutno nalazi u glavnom gradu Hrvatske i da tamo prisustvuje jednoj privatnoj rođendanskoj proslavi. Ona nije želela da pokaže u kakvom se društvu nalazi, te da li je s njom i njen izabranik.

Soraja je u klubu bila vrlo raspoložena, te je uživala i pevala pesmu Ane Bekute „Uspomene“, koja ju je očigledno pogodila.

– Svake noći sanjam tvoje oči, sve se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene – glasio je stih pesme koji je Soraja posle dugo vremena podelila sa svojim pratiocima.

Soraja Vučelić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Osim toga, na storiju se moglo primetiti i da je trudna Soraja, prema svemu sudeći, konzumirala alkoholna pića, što nije pohvalno s obzirom na njeno stanje. Ipak, ne treba isključiti mogućnost da je jedna od njenih prijateljica držala čašu, a ne Sara.

Soraja Vučelić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Soraja čeka sina i porodiće se u Švajcarskoj u jednoj privatnoj klinici. Ona tamo živi od letos.

– Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim, mirnijim i stabilnijim načinom života. Turbulentan period je iza nje. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima apsolutno ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je profile na društvenim mrežama i posvetila se porodici. Sećam se, kad je saznala da je trudna, njenoj sreći nije bilo kraja. Prija joj blagosloveno stanje i sada jedva čeka dolazak sina. Njen partner nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama – ispričao je nedavno izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter