Izvor: Alo.rs
15.02.2024 u 13:37
1

NEPREPOZNATLJIVA! Tamara Đurić pokazala kako izgleda nakon nove intervencije, starleta ostavila javnost bez teksta

Popularna starleta odlučila se na šokantni korak, koji joj je promenio sve

Popularna starleta, Tamara Đurić, nedavno je izvadila silikonske implante iz svojih grudi, a upravo zbog toga, Đurićeva je dospela ponovo u žižu javnosti.

NESREĆA! Automobil Tamare Đurić SMRSKAN
instagram/tamarastar89

Tamara je otkrila da je svoje poprsje smanjila za čak četiri broja manje, a kako je tom prilikom i otkrila, to joj je bila jedina ispravna odluka:

-Moje grudi su i dalje tu, a silikonski implanti su na ormanu, skupljaju prašinu. To je jedan pehar mog života, ja sam sa njima živela i ne kajem se što sam ih imala, a sad se oslanjam na harizmu – rekla je Tamara nedavno u jednoj emisiji.

ISPOVEST NEDE UKRADEN: Pevačica najavila veliki solistički koncert, pa otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEPREPOZNATLJIVA! Tamara Đurić pokazala kako izgleda nakon nove intervencije, starleta ostavila javnost bez teksta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter