Izvor: alo
13.03.2024 u 22:21
1

NIJE LJUBAVNICA RAZLOG VEĆ LJUBAVNIK: Zbog ovoga je princeza nestala iz javnosti, novi skandal drma Britaniju!

Njegova iznenadna smrt i to u trenutku nestanka Kejt Midlton pokrenula je teorije zavere, budući da se već godinama piše o njihovoj navodnoj aferi

Da stvar bude još bizarnija, Tomas je iznanada preminuo krajem februara ove godine, u 45. godini života, a britanski mediji su preneli da je preminuo od „traumatske rane na glavi“ i da je u blizini njegovog tela pronađen pištolj, te da sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a njegova iznenadna smrt i to u trenutku nestanka Kejt Midlton, dodatno je podgrejala sumnje i pokrenula teorije zavere.

Objavljeno je takođe da Tomas nije imao nikakvih finansijskih problema, niti problema u odnosima sa ljudima, a njegov čin bio je neverovatan šok za sve.

Kingston je i sam bio deo britanske kraljevske porodice ženidbom sa lejdi Gabrijelom Vindzor, ćerkom princa i princeze Majkl od Kenta i bliskom rođakom kralja Čarlsa II.

Povezivali su ga sa mnogim devojkama, a navodno se tokom 2011. zabavljao i sa Pipom Midlton, rođenom sestrom Kejt Midlton.

Podsetimo, priča se i o tome da princ Vilijam navodno već godinama ima aferu sa Rouz Hanburi, markizom od Čolmondelija, inače pripadnom britanskog plemstva i nekadašnjom bliskom prijateljicom Kejt Midlton

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE LJUBAVNICA RAZLOG VEĆ LJUBAVNIK: Zbog ovoga je princeza nestala iz javnosti, novi skandal drma Britaniju!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter