Izvor: TELEGRAF
21.09.2023 u 22:44
1

NIJE VIŠE BEOGRAĐANIN: Veljko Ražnatović pokreće novi biznis, sad otkriva i šta

Veljko Ražnatović je, otkako se oženio, rodni Beograd zamenio Titelom, odakle je njegova supruga Bogdana Ražnatović. Poznati bokser tamo živi mirnim porodičnim životom, a kamere emisije njegove majke Ceca show su pratile njegov trening.

SVI JE PAMTE KAO SLATKICU HOLIVUDA: Glumica usnimljenja bez šmine i izgleda neprepoznatljivo

On važi za najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji, a treninge ne propušta već je veoma posvećen njima.

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj trening, ali u poslednje vreme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo – kaže Ražnatović.A koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu.

Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE VIŠE BEOGRAĐANIN: Veljko Ražnatović pokreće novi biznis, sad otkriva i šta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter