Izvor: KURIR/PINK.RS
17.01.2023 u 22:05
0

NIKO NE SME NA CRTU DA JOJ STANE! Pevačica udara kao MUŠKO, stegla pesnicu i NOKAUTIRALA! HIT (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Mladenović često ističe koliko je vezana za svog sestrića i sestričinu, a kada je slobodna često provodi vreme sa njima.

Naime, Aleksandra je na Instagramu okačila snimak gde udara „krušku“ koja meri jačinu udarca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– I naravno tetka luduje – napisala je pevačica.

Aleksandra Mladenović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Aleksandra je stegla pesnicu i udarila metu iz sve snage, a skala je pokazala skor od 648, što je odličan skor za ženu. Izgleda da sa mladom pevačicom nema šale, pa i muškarci mogu da se pripaze njenog nokauta.

Aleksandra Mladenović udara krušku

Podsetimo, pevačica Aleksandra Mladenović izjavila je u emisiji da joj je prošla godina bila dosta turbulentna i jako naporna, kao i to da je i dalje sama i da nije u vezi.

– Ušla sam u novu godinu nekako rasterećena jer sam završila sve obaveze koje sam planirala. Sada imam i nove želje – rekla je Aleksandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter