Izvor: BSC HAPPY-Alo
01.03.2024 u 18:24
0

NISAM GA POSEĆIVALA U SORBONI VEĆ U ZATVORU: Ana Nikolić bez milosti udarila na Rastu, isplivali ŠOK DETALJI

Posle drame sa bivšim suprugom, Ana otkrila gde je i šta radi. 

Pevačica Ana Nikolić na svom Instagram profilu podelila je prepisku sa bivšim mužem, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Mnogi su na osnovu njene objave pomislili da joj je Rasta oduzeo starateljstvo nad detetom, ali se potom oglasila i otkrila da njoj pripada starateljstvo.

Naime, devojčica je navodno bila kod oca, te se u prepiskama vidi da on govori Ani da će moći da je vidi sledeći put preko Centra za socijalni rad. Ona je potom objavila da su je izbacili iz roditeljskih grupa predškolske ustanove koju Tara pohađa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ona je sada, nakon porodične drame, na svom Instagram storiju podelila video snimak koji je snimio njen prijatelj, a na kojem je u kafani sa prijateljima.

Kako se vidi na snimku oni sve vreme ćaskaju, a u jednom trenutku mu pokazala poruke na svom telefonu.

– On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna – rekla je pevačica za medije i dodala:

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter