Izvor: kurir.rs
28.12.2023 u 19:25
0

„NJEGA BIH ŠAMARALA“: Karleuša BRUTALNO oplela po kolegama

Pevačica Jelena Karleuša, koja je poslednjih meseci punila štampu izjavama o brojnim koleginicama sa estrade, iznenadila je mnoge pozitivnim mišljenjem o reperu kojeg javnost neretko razapinje na društvenim mrežama zbog šokantnih "performansa" na bini.

Od kako je udarao devojku patikom u glavu na jednom nastupu Dragomir Despić Desingerica je u centru pažnje medija, a sada je svoje mišljenje o njemu iznela i mala od skandala.

– Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak . To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju. Ne volim slinave i mlake ljude – rekla je pevačica o Despiću.

KARLEUŠA SRUŠILA INSTAGRAM: Emotivnom porukom „dira“ u dušu

Mala od skandala je potom iskritikovala mlade izvođače, aprvi na spisku se našao Vojaž.

– Vojaž je najveći fan moja dva albuma i verovatno sluša na „repeat“. Ja znam da su ovde bili razni likovi likovi koji su lupali gluoposti. Imamo tu i dril, trep i rep i onda dođe neko ko pokušava time da se bavi i kaže da to nije njegov „cup of tea“ – rekla je JK jadno aludirajući na Editu, pa nastavila:

– Skupo, mnogo truda, mnogo rada. Mnogo ljudi je krvavo radilo da ovo ovako zvuči. Neki klinac koji je uložio 200 evra, u nekoj sobici snimio glupost. U ovom poslu je bitna samo jedna stvar, a to je da se ne zameraš sa mnom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter