Izvor: KURIR/BLIC
18.04.2023 u 08:15
0

NJENA NAJVEĆA PODRŠKA! Ne odvaja se od Bogdane ni u bolnici, a došla je u pratnji svog PARTNERA!

Bogdana Ražnatović porodila se na drugi dan Vaskrsa i na svet je donela dečaka, kojem su dali ime Krstan.

 Ona se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj bolnici.

Ponosni otac Veljko Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić, Bogdanina majka Danijela Rodić i sestra Nataša sa dečkom, kao i njena kuma bili su na klinici dok je trajao porođaj.

Bogdanina sestra pojavila se u roze sakou sa naočarama na licu, a mnogima je zapala za oko i venčana kuma Ražnatovića, kao i Natašin dečko, sa kojim više od dve godine uživa u vezi.

Inače, Nataša je jedina od tri sestara koja još uvek nije stala na ludi kamen, a svojom pojavom privlači pažnju gde god se pojavi. Srećna porodica i najbliži prijatelji odmah nakon porođaja otišli su u vilu u Ljutice Bogdana, gde se večeras očekuje slavlje. Ipak najbliži članovi porodice uveliko nazdravljaju dolasku još jednog člana porodice Ražnatovića, a tu sreću večeras se podeliti i sa svima onima koji će doći da čestitaju.

Treća sestra Rodić, Bojana udata je za sina pevačice Goce Božinovske, Mirka Šijana. Ona se takođe nedavno porodila i dobila je drugog sina, pa samim tim nije mogla da bude u bolnici dok se Bogdana porađala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter