Izvor: KURIR/mondo
11.04.2023 u 07:19
0

NOVA KRALJICA BAKŠIŠA! Nije normalno koliko je para uzela! Napravili joj od novčanica, sve od HILJADARKI

Indi Aradinović, zapalila je domaće medije snimkom tuče sa sestrom Editom Aradinović, potom i iznenadnim razvodom nakon četiri meseca braka, a sada je objavila sliku koja je napravila pometnju na društvenim mrežama.

 

Indira Aradinović Indi
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na slici Indi pozira držeći mikrofon, ali i novčanice od hiljadu dinara ugurane u traku koju je nosila na glavi. Slika je nastala na jednom privatnom veselju na kojem je nastupala s muzičarima, a neimenovani izvor otkriva da je pored dinara na glavi, u ruci držala evre i dolare.

Indi Aradinović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

„Indi je imala nekoliko hiljada evra u rukama, a kada više nije imala gde da drži novac, gosti su joj stavljali pare na glavu. Ona je najviše bakšiša dobila od žena koje su bile u transu dok je pevala. Nije bilo normalno koliko je para uzela“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter