Izvor: KURIR/BLIC
13.04.2023 u 08:29
0

NOVO OGLAŠAVANJE AMIDŽINE BIVŠE ŽENE: Danijela nikad provokativnija u miniću, ZADIGLA NOGU pa napravila haos! Tiktok se usijao

Ognjen Amidžić je nakon razvoda od Danijele Dimitrovske uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović, koja je skoro dvadeset godina mlađa od njega.

Ognjenova bivša žena Danijela Dimitrovska je i dalje veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom je napravila pravu buru.

Naime, ona je na svom TikTok nalogu objavila snimak koji je nastao pre izlaska, a Danijela je tom prilikom pokazala stajling, a kada je podigla nogu svima je zastao dah.

@danijeladimitrovska

About last night ✨ #fy #fyp #srbija #balkan #hrvatska #dress #promdress #izlazak

♬ original sound – Justin Neto

 

Danijela je na sebi imala haljinu zlatne boje koja je bila cela u šljokicama i imala je prorez na stomaku, a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali:

– Ognjen je izgubio boginju! Prelepa si! Božanstveno izgledaš! Prezgodna i prelepa! – samo su neki od komentara.

Podsetimo, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić prošle godine stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina. Nekadašnji partneri dobili su iz braka sina Mateju, zbog kojeg su nakon razilaženja ostali u korektnim odnosima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter