Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
19.12.2023 u 08:05
0

OBOZAVALI STE SESTRE KRUZ U OVOJ HIT SERIJI: Toliko liče da nekad same sebe pomešaju (FOTO)

Priznale su da im se desilo da misle da su “ona druga”.

Penelope Kruz, svetski poznata glumica, osvojila nas je svojim brojnim rolama tokom godina. Možda će zvučati čudno, ali ima i onih koji ne znaju da ona ima mlađu sestru Moniku, a iako je razlika među njima tri godine, mnogi neretko pomisle da su one bliznakinje.

Javnost u Srbiji, pogotovo mlađe generacije, dobro znaju ko je Monika Kruz, s obzirom na to da su je gledali u hit seriji “Korak napred” u ulozi Silvije Hauregi, razmažene bogatašice, koja je sjajna plesačica i nervira je što njena porodica ima velika očekivanja od nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruz)

Za stariju sestru je veoma vezana, a Penelope je jednom prilikom otkrila čudan momenat koji joj se desio.

– Sedele smo zajedno na zadnjem sedištu automobila i ja sam se pogledala u ogledalu, kada se desila veoma čudna stvar – mislila sam da gledam sebe, a u stvari je njeno lice bilo u ogledalu – ispričala je Penelope.

Iako je Penelope jurila karijeru u Holivudu, sestre nikad nisu izgubile povezanost.

– Stalno razgovaramo i sve pričamo jedna drugoj. Naučena sam da poštujem svoju porodicu. Penelope i ja se nikad ne svađamo, imamo veoma sjajan odnos. Ljuti me i rastuži kad ljudi misle da se svađamo, jer to ne mogu ni da zamislim – iskrena je bila Monika.

Zanimljivo je da su Penelope i Monika od 2007. godine pa do danas dizajnirale odeću zajedno za razne brendove, što im je uvek bilo interesantno. Pored toga, obe su bile trudne u isto vreme.

BRED PIT DANAS PUNI 60! Prvu ulogu imao u srpskom filmu, a evo ko mu je bila partnerka

Monika je veštačkom oplodnjom ostala trudna 2013. godine, a samo nekoliko nedelja saznalo se i da je Penelope u drugom stanju.

Njih dve imaju i mlađeg brata Eduarda, koji je poznati španski pevač, ali i polusestru Salmu iz drugog braka njihovog oca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter