Izvor: KURIR.RS
14.04.2023 u 10:37
0

OD CENE KARTE ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI Seve esecima nije pevala u Srbiji, a sad uz ulaznicu PIĆE I MEZE!

Severina Vučković posle nekoliko meseci i otkazivanja koncerta na Kopaoniku, zapevaće u Srbiji.

 

Severina Vučković
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Hrvatska pevačica će nastupiti u jednom beogradskom hotelu početkom maja. Oni koji žele da odu da je slušaju i gledaju moraće da izdvoje veliku sumu. Kako saznajemo, cene se kreću od 250 do 300 evra. Uz ulaznicu gosti će dobiti piće dobrodošlice i meze, a sve ostalo dodatno će morati da plate.

Podsetimo, Severina je trebalo da nastupa sa Sašom Matićem i Milicom Pavlović na jednom festivalu na Kopaoniku u martu, ali je otkazala svoj dolazak kada je čula da je interesovanje publike slabo, a bila je i negativna reakcija javnosti na njen najavljen koncert.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter