Izvor: INFORMER.RS
17.09.2023 u 15:07
0

OGLASIO SE BIKOVIĆ NAKON VESTI DA MU JE DEVOJKA TRUDNA: Srećni smo, ovo je najvažniji momenat u našim životima!

Glumac Miloš Biković za koji mesec postaće otac, a sada je priznao da je ovo najbitniji trenutak u životu njegove devojke Ivane Malić i njega.

Miloš je na svom profilu na Instagramu objavio fotogtafiju uz koju je napisao i da su veoma srećni, ali da nisu imali nemru još da dele tu vest s javnošću:

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – izjavio je Miloš.

OVO NISTE ZNALI O LEPOJ IVANI IZ BARA: Ko je zapravo izabranica Miloša Bikovića sa kojom čeka BEBU! (FOTO)

Ivana i on u vezi su tri godine, a početkom ove su započeli i zajednički život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter