Izvor: Happy BSC Portal/Gloria.rs
13.01.2024 u 07:37
0

ON JE GOSPODIN PRAVI: Naša glumica posle raskida konačno ima osmeh na licu (FOTO)

Naša glimica, Isidora Simijonović o muškarcima ne voli da govori, ipak sada je napravila presedan.

Isidora Simijonović pre izvesnog vremena raskinula je dugogodišnju vezu, nakon čega o emotivnom životu ne želi da priča.

Lepa glumica tiha je patnja mnogih pripadnika jačeg pola, a Isidora Simijonović o muškarcima koji joj privlače pažnju gotovo nikad ne govori.

O svom bivšem izabraniku Vuku Velebitu glumica je uvek imala samo reči hvale, a o detaljima raskida nije želela da govori.

– Mislim da nema čoveka kome se to u životu nije dogodilo, ljudi se sastaju, ali i razilaze. Nemam tome ništa da dodam, upravo iz poštovanja prema našem odnosu.

Za Vuka mogu da kažem sve najlepše na ovom svetu, uvek će tako biti i to je jedino važno – rekla je pre izvesnog vremena za naš časopis Isidora.

Kako od raskida u njen život još uvek nije ušetao, ili ga pak vešto krije, gospodin pravi, mnogi se pitaju kakav će biti onaj koji će osvojiti njeno srce.

SAMO ŠTO JE DOBIO SINA STIGLO JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE: Svi čestitaju Milošu Bikoviću

Gostujući u jednoj emisiji, ona je otkrila šta je njoj najprivlačnije kod suprotnog pola. Ovo sigurno niste očekivali.

– Meni su muškarci feministe najprivlačniji. Zato što uopšte nije pitanje, ne treba da budeš žena da bi bio feministkinja.

Samo treba da imaš zdrav razum, i to je to – kroz osmeh je Isidora Simijonović o muškarcima progovorila.

Lepa glumica vredno radi na novim projektima, a poučena pređašnjim ljubavnim iskustvom ne želi intimu da deli sa publikom, sve do trenutka dok ne bude sigurna da je njen izabranik onaj pravi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter