Izvor: Kurir/blic
02.06.2023 u 10:39
0

OTAC MILICE TODOROVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Odbijao molbe doktora, a njena majka sve usnimala i okačila na mreže

Milica Todorović poznata je na estradi kao veliki šaljivdžija, a po svemu sudeći vedar i šaljivi duh nosi od kuće - to su zaključili svi koji su na Instagramu pogledali privatne snimke koje je s javnošću podelila njena majka Jasmina.

Naime, pevačicin otac polomio je kost u prstu na nozi, a na snimku koji je podelila njegova supruga, MIličina majka, vidi kako se svetuje sa doktorom oko najadekvatnijeg vida lečenja, a njegova reakcija je bila urnebesna.

– Pa šta ću sa njim sad – upitao je Todorović lekara.

– Pa sada ćeč da ideš da ti stave gips – rekao mu je doktor.

– Ćuti, kakav gips! Na to ne pistajem – pričao je Milan što je nasmejalo sve prisutne.

Ja kažem doktorki ako ima lepe oči, a ona crče od smeha. Pogleda mi prst, a on se skroz nakrivio. Ma ne dam da me nateže niko, kakav ortoped, neću gips – pričao je on.

Ipak, sve je bila šala – Miličin tata je na kraju ipak pristao da mu lekari pruže adekvatnu pomoć, a snimci su, sudeći po komentarima, do suza su nasmejali pratioce Miličine mame.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter