Izvor: INFORMER/ALO
21.04.2023 u 12:39
0

OTKRILA ŠTA MISLI O DANAŠNJOJ MUZICI! Ceca progovorila o svojim mladim kolegama, evo šta je rekla za Vojaža i Nućija

Svetlana Ceca Ražnatović sve je oduševila kada je na punoletstvu svoje sestričine igrala uz pesme Vojaža i Nućija, a sada je pevačica progovorila o svojim kolegama i njihovoj muzici

Glavna tema u medijima pre par dana bilo je punoletstvo sestričine Svetlane Cece Ražnatović, Helene Ocokoljić.

Ono što je svima posebno privuklo pažnju na tom punoletstvu, jeste to da je Ceca neumorno igrala i pevala uz numere njenih kolega, Mihajla Vruovića Vojaža, kao i Igora Panića Nućija.

Ceca je sada otkrila da joj se njihova muzika mnogo sviđa, uprkos tome što se ona bavi totalno drugačijom.

– To što sam igrala uz pesme Vojaža i Nućija ne znači da razmišljam da radim nešto u tom pravcu. Prija mi njihova energija i muzika, opušta me. Nema veze što se ja bavim potpuno drugačijom, ja volim da čujem sve što je dobro i što ima energije – naglasila je, pa dodala:

– Kod mene ne postoji ovakva ili onakva muzika, samo koja prija ili ne prija ušima. Nekome se nešto sviđa, nekome ne. Meni se njihova muzika dopada – iskrena je bila Ceca.

Nedavno, je Ceca otkrila da jedva čeka da objavi svoju novu pesmu, koja joj je godinama stajala u „fioci“.

– Jako sam motivisana da sklopim album i što ću konačno snimiti jednu pesmu koja mi se jako sviđa i koju već dugo imam kod sebe, ali nisam stigla da je uradim od silnih obaveza. Dobila sam pesmu pre tri godine, dopala mi se i ja sam je odmah kupila. Čekala sam da kupim još nekoliko, da sklopim album, ali desilo se sve što se desilo sa Marinom i, nismo to tada realizovali – kazala je tada pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter