Izvor: KURIR.RS
03.01.2023 u 16:19
0

OTKRIO TAJNI RECEPT MARINE TUCAKOVIĆ ZA PRAVLJENJE HITOVA! Pavle Dejanić: Za uspeh pesme su naročito važna OVA TRI ELEMENTA

Pevač Aleksa Jelić nastupio je uživo u emisiji, a njegov nastup oduševio je sve, uključujući i njegovog kolegu Pavla Dejanića koji je takođe gostovao u emisiji.

– Pokreti su ti sjajni, a tekst je jednostavan što je jako važno. To je zapravo recept za dobru pesmu – rekao je Dejanić, prisetivši se Marine Tucaković koja je, kako kaže, bila majstor da napravi jednostavan tekst.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Zato je Marina Tucaković bila to što jeste, zato što je osećala i na tri nivoa pronalazila ono što narod voli. Ono što je melodiji suđeno i taj takozvani akcentualni pokret – rekao je Pavle i objasnio šta to podrazumeva na primeru stiha „Znam za jedan grad“, gde reči „znam“ i „grad“ imaju isti akcenat.

Voditeljka Suzana Petričević, takođe, se prisetila pokojne Marine Tucaković i rekla kao je ona morala da upozna pevača za kojeg radi pesmu i da sa njim razgovara:

– Ona je meni bila u žiriju pinkovih zvezda i baš smo se dugo viđali i družili. Siniša Pavić i Marina Tucaković su najbolje osetili naš mentalitet. Zato su i popularne sve te serije. Ti kad čuješ Ozren Soldatović već vidiš kako taj čovek izgleda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter