Izvor: KURIR.RS
24.01.2023 u 20:50
0

OVAJ POTEZ NIKO NIJE OČEKIVAO! PIKE USLIKAN ISPRED ŠAKIRINOG DOMA SA OGROMNIM OSMEHOM!

Napetost između Žerara Pikea (35 godina) i Šakire (45 godina) ne prestaje. Ako komplikovani sporazum o razdvajanju i budući preseljenje pevačice u Majami nisu bili dovoljni, stigla je pesma sa Bizarapom i sve je eksplodiralo u vazduhu.

Ipak sve se promenilo prošlog vikenda kada je fudbaler otišao kod bivše pratnerge, a razlog ove neočekivane posete bio je veoma važan za oboje. Njihov staeriji sin, Milan, proslavio je 10. rođendan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Mada je ovog vikenda trebalo da bude kod oca, u nedelju se vratio u majčinu kuću da proslavi rođendan. Žerar Pike je bio taj koji je svoju decu odveo u pevačicin dom, a automobilom je prošao pored kuće. Za sada se ne zna da li je došlo do ponovnog okupljanja, ili se ograničio na to da svoju decu odvede u kuću u kojoj žive sa majkom i otišao odatle, a da nije ni video bivš partnerku.

Šta god da se desilo nakon njegovog dolaska, mnogi su u šoku jer niko nije očekivao da će se bivši partneri sresti u ovakvim okolnostima nakon pesme koju je Šakira objavila, Pikeovih reakcija i činjenice da se na pevačicinom balkonu našla veštica koja gleda u kuću njegovih roditelja.

Proslava koju je organizovala Šakira

Sudeći po viđenom na kapiji njene kuće, Šakira je organizovala rođendansku proslavu u kojoj nije izostao nijedan detalj. Kutije su stalno stizale u kuću sa onim što bi moglo biti ukras ili rođendanski poklon za njenog sina. Kako je saopšteno u programu La 1 koji je predstavio Toni Moreno, proslavi je prisustvovalo petnaestak dece, a počelo je u vreme ručka.

Šakirini obožavaoci, na vratima njene kuće

Šakirini obožavaoci bili su direktni svedoci svega što se dešavalo van kuće. Pevačicini pratioci su se još jednom gurali na vratima njene kuće i nisu prestajali da viču i pevaju njenu pesmu. A kada je Pike prošao, bili su najviše iznenađeni. Tonino, njen brat, izašao je da ih pozdravi i da ih snimi kako bi Šakira videla svu podršku koju ima u njima. Pre nekoliko dana na balkonu se pojavila ona sama da ih pozdravi i zahvali im što su bezuslovno uz nju.

Žerar Pike, fokusiran na Ligu kraljeva

Otkako je Shakira objavila svoju pesmu sa Bizarrap-om, Žerar Pikue je bio fokusiran na Ligu kraljeva, fudbalsku ligu za strimere. Ovo je projekat sa kojim bivši fudbaler žanje mnoge uspehe i koji je takođe iskoristio priliku da iznervir svoju bivšu. Tamo se pojavio sa Kasio satom i modelom automobila Tvingo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter