Izvor: Kurir
05.10.2023 u 13:56
0

OVO JE KUMA LUNE ĐOGANI! Na slavlju kitila muzičare parama, a onda Markom nastavila provod do zore u kafani! PRAVA JE BOMBA

Luna Đogani na svet je donela drugo dete, devojčicu Lanu, što je bio povod za slavlje u porodicama Miljković i Đogani.

Svi su se juče okupili u jednom restoranu, kako bi zajedno proslavili, a među najveselijima bila je Lunina kuma Jelena Kukuljica. Jelena se veselila uz muziku, pa je harmonikaše kitila parama, dok su je ostali bodrili: „To, kumo, idemo“.

Jelena je Lunina prijateljica još iz perioda rijalitija i jedna je od retkih koja Đoganijevoj nije okrenula leđa u najtežim trenucima.

Inače, proslava je počela juče od ranog jutra, pa se nastavila u jednom restoranu, a zatim i u kafani. Međutim, nisu svi izdržali, pa su samo kuma Jelena i ponosni tata Marko otišli u Skadarliju, sa Miljovićevim drugarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter