Izvor: happybsc
06.09.2023 u 11:06
0

Ovo je posebno ime princeze Šarlote u školi – koriste ga njeni drugovi i nastavnici

Vreme je da se deca vrate u školu, a to uključuje i decu princa i princeze od Velsa za nekoliko dana (koji očigledno provode neko vreme sa svojim dedom, kraljem Čarlsom, u zamku Balmoral u Škotskoj da bi se okupili van letnjeg raspusta).

Dok Paris Hilton obeležava ’45. meseci’ braka sa Karterom Reumom, fanovi žestoko napadaju bogatu naslednicu

Princ Džordž, 10, princeza Šarlot, osam, i princ Luis, pet, krenuli su u školu Lambruk prošlog septembra, a termin ove godine ponovo je počeo u sredu, 6. septembra (to je prema zvaničnom sajtu). Od najstarijeg do najmlađeg, kraljevska deca će sada biti u 6., 4. i 1. godini u pripremnoj školi u Berkširu.

Ali dok bi veći deo zemlje decu princa Vilijama i Kejt Midlton mogao da naziva ‘princem’ i ‘princezom’, njihovi drugovi i nastavnici nisu baš tako poznati, jer se njihove kraljevske titule zapravo ne koriste na isti način.

Budimo iskreni, ‘Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Šarlot od Velsa’ (Šarlotina zvanična titula), na primer, prilično je zalogaj za reći tokom registra – a ni njena puna lista imena, Šarlot Elizabet Dajana, nije mnogo jednostavnija.

Umesto toga, veruje se da kraljevska deca koriste naziv svojih roditelja „Vels“ kao prezime, što znači da se jednostavno zovu Džordž Vels, Šarlot Vels i Luis Vels u školskom krugu. Kako slatko?

To su prethodno bili Džordž Kembridž, Šarlot Kembridž i Luis Kembridž, pre smrti kraljice Elizabete II i da su njihovi roditelji usvojili nove uloge i titule. Kada su bili mladi, princ Vilijam i princ Hari su takođe preuzeli očevu bivšu titulu Vels kao prezime u školi. Dosta pomeranja između prezimena!

Takođe se pitamo da li Džordžovi prijatelji u Lambruku koriste sličan divan nadimak za njega kao njegovi stari drugovi iz razreda u Thomas’s Battersea. Izvor je ranije rekao da se Džordž zove „P.G.“ tamo, što znači Princ Džordž – mnogo kraća alternativa njegovoj zvaničnoj tituli, a to je Džordž Aleksandar Luis, Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ Džordž od Velsa.

U svakom slučaju, volimo da deca iz Velsa budu samo Džordž, Šarlot i Luis dok su u školi, pauza od toga da budu neka od najpoznatije kraljevske dece na svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter